Reklamní čokoláda

Čokoláda s motivem pro jednotlivce

Vždy nejnovější motivy — Předpřipravená vazba – stačí personifikovat Vaší fotografií — Čokolády již od 1 kusu – hořká i mléčná.

Čokoláda z Hodonína – ruční výroba – vlastní přebal brand – již od 100 ks

Ručně vyráběná reklamní čokoláda a skvělá chuť – MLÉČNÁ i HOŘKÁ 70% POCTIVÁ čokoláda s extra velkými jasně rozeznatelnými kousky mandlí, jádry lískových oříšků, rozinkami, griliášem nebo dokonce chilli papričkami. To vše navíc s vlastním privátním přebalem!

Nabízíme Vám sladký originální dárek – malosériovou ručně vyráběnou čokoládu balenou do hliníkové potravinářské fólie. Tato privátní čokoládu – s Vaším vlastním firemním logem a grafikou na přebalu nebo dárkové krabičce (ta se z ekonomického hlediska doporučuje až od 400 ks čokolád výše). Základem je klasická kvalitní mléčná čokoláda a 70% hořká čokoláda. Toto vše se vyrábí na základě tradice na technologicích bývalé čokoládovny MARYŠA Rohatec.

Na zvláštní přání jsme též schopni nabídnout exlusivní belgickou mléčnou (Belcolade 36,5 % kakaa) a hořkou (Belcolade Collection Ecuador 71 %) čokoládu.

Všechny reklamní čokolády je možné kombinovat:

  • s lískovými ořechy
  • s mandlemi
  • s griliášem
  • s rozinkami
  • s chilli papričkami

To vše vám dodá firma REPRESS, popř. pobočka COPY COLOR.

Nejžádanější balení čokolády je 100 g (125×70 mm) a 170 g (195×92 mm). Děláme i malé 22 g čokoládové tyčinky a luxusní sady čokolád 3×60 g v dárkové plastové kazetě – vše ve Vašich privátních obalech a značkách.  Minimální množství již od 100 ks, termín dodání cca 14 dní po schválení  grafického návrhu přebalu.

Proč právě čokoláda… její historie

Čokoláda začíná vlastně u kakaovníku. Theobroma cacao, takto se tento až 15 vysoký strom se zvláštními plody jmenuje, roste pouze v tropických pásmech a je hodně náročný na pěstování. Kakaovník plodí celý rok, ale hlavní sklizeň probíhá dvakrát do roka, v květnu a listopadu.  Plody rostou přímo na kmeni, mají různé tvary a hrají neuvěřitelnými barvami

Čokoládoví gurmáni nedají dopustit na klasickou hořkou čokoládu s vysokým podílem kakaa. Ale pozor – i hořkých čokolád je celá škála a zaměřit se pouze na ni neznamená jíst jen jednu určitou čokoládu. Procentuální obsah kakaa se různí (70 % je považováno za optimální), a hodně záleží na kvalitě kakaových bobů, vstupní surovina. Obecně by měla hořká čokoláda obsahovat nejméně 35 % kakaové sušiny, ale všeobecně se za kvalitní hořkou čokoládu považuje čokoláda
nad 50 % kakaa.

Ani mléčnou čokoládu však nemůžeme z elitní společnosti čokolád vyloučit, i když vzhledem k přidanému mléku  není zcela možné ocenit chuť bobů, které byly k její výrobě použity. Ale je třeba dodat, že k výrobě mléčné čokolády se používá výhradně sušené mléko, jejíž recepturu vynalezl Henri Nestlé roku 1867. Nebýt tohoto  Švýcara, neměla by dnes mléčná čokoláda takový věhlas. Jeho kolegovi, Danielu Peterovi se povedlo roku 1875 vyrobit první mléčnou čokoládu, a od té doby je Švýcarsko nejvýznamnějším výrobcem tohoto druhu. Podíl kakaové sušiny u mléčné čokolády je nižší než u její tmavší sestry, a to cca 25 %, ale za kvalitní ji považujeme až od 30 %. Zároveň musí však obsahovat 14- 25 % mléčných součástí.