Vždy nejnovější motivy -- Předpřipravená vazba - stačí personifikovat Vaší fotografií -- Čokolády již od 1 kusu - hořká i mléčná.
Více na www.COPY-COLOR.cz
Vždy nejnovější motivy -- Předpřipravená vazba - stačí personifikovat Vaší fotografií -- Čokolády již od 1 kusu - hořká i mléčná.
Více na www.COPY-COLOR.cz
Ručně vyráběná reklamní čokoláda a skvělá chuť – MLÉČNÁ i HOŘKÁ 70% POCTIVÁ čokoláda s extra velkými jasně rozeznatelnými kousky mandlí, jádry lískových oříšků, rozinkami, griliášem nebo dokonce chilli papričkami. To vše navíc s vlastním privátním přebalem!
Nabízíme Vám sladký originální dárek - malosériovou ručně vyráběnou čokoládu balenou do hliníkové potravinářské fólie. Tato privátní čokoládu - s Vaším vlastním firemním logem a grafikou na přebalu nebo dárkové krabičce (ta se z ekonomického hlediska doporučuje až od 400 ks čokolád výše). Základem je klasická kvalitní mléčná čokoláda a 70% hořká čokoláda. Toto vše se vyrábí na základě tradice na technologicích bývalé čokoládovny MARYŠA Rohatec.
Na zvláštní přání jsme též schopni nabídnout exlusivní belgickou mléčnou (Belcolade 36,5 % kakaa) a hořkou (Belcolade Collection Ecuador 71 %) čokoládu.
Všechny reklamní čokolády je možné kombinovat:
|
|
To vše vám dodá firma REPRESS, popř. pobočka COPY COLOR.
Stáhněte si náš leták o dárkové čokoládě!
Stáhněte si náš ceník reklamních čokolád!
Nejžádanější balení čokolády je 100 g (125x70 mm) a 170 g (195x92 mm). Děláme i malé 22 g čokoládové tyčinky a luxusní sady čokolád 3x60 g v dárkové plastové kazetě – vše ve Vašich privátních obalech a značkách. Minimální množství již od 100 ks, termín dodání cca 14 dní po schválení grafického návrhu přebalu.
Neváhejte a ochutnejte ji již nyní...
Čokoláda začíná vlastně u kakaovníku. Theobroma cacao, takto se tento až 15 vysoký strom se zvláštními plody jmenuje, roste pouze v tropických pásmech a je hodně náročný na pěstování. Kakaovník plodí celý rok, ale hlavní sklizeň probíhá dvakrát do roka, v květnu a listopadu. Plody rostou přímo na kmeni, mají různé tvary a hrají neuvěřitelnými barvami
Čokoládoví gurmáni nedají dopustit na klasickou hořkou čokoládu s vysokým podílem kakaa. Ale pozor – i hořkých čokolád je celá škála a zaměřit se pouze na ni neznamená jíst jen jednu určitou čokoládu. Procentuální obsah kakaa se různí (70 % je považováno za optimální), a hodně záleží na kvalitě kakaových bobů, vstupní surovina. Obecně by měla hořká čokoláda obsahovat nejméně 35 % kakaové sušiny, ale všeobecně se za kvalitní hořkou čokoládu považuje čokoláda
nad 50 % kakaa.
Ani mléčnou čokoládu však nemůžeme z elitní společnosti čokolád vyloučit, i když vzhledem k přidanému mléku není zcela možné ocenit chuť bobů, které byly k její výrobě použity. Ale je třeba dodat, že k výrobě mléčné čokolády se používá výhradně sušené mléko, jejíž recepturu vynalezl Henri Nestlé roku 1867. Nebýt tohoto Švýcara, neměla by dnes mléčná čokoláda takový věhlas. Jeho kolegovi, Danielu Peterovi se povedlo roku 1875 vyrobit první mléčnou čokoládu, a od té doby je Švýcarsko nejvýznamnějším výrobcem tohoto druhu. Podíl kakaové sušiny u mléčné čokolády je nižší než u její tmavší sestry, a to cca 25 %, ale za kvalitní ji považujeme až od 30 %. Zároveň musí však obsahovat 14- 25 % mléčných součástí.
Naprosto nepřehlédnutelná reklama - mobilní eurobillboard (5,1 x 2,4 m). Cena již od 350 Kč/den. Kam se jiná reklama nedostane, ta Vaše ano! Více o mobilní reklamě ▸
Navrhněte si své razítko online a my Vám jej zhotovíme coby-dup! K vyzvednutí i na pobočce ESO či Českou poštou. vstup do E-shopu ▸
Nechejte si potisknout hrnek, zhotovit fotokalendář, darujte originální čokoládu / víno s vlastním věnováním či překvapte luxusním perem PARKER. více ▸
Po-Pá | 7.00 - 15.30
Plucárna 3594/10
695 01 Hodonín
tel.: +420 518 341 700
gsm: +420 777 341 300
Po-Pá | 8.00 - 16.30
Obchodní dům ESO
Národní tř. 3687/42
695 01 Hodonín
tel.: +420 518 342 531
gsm: +420 777 342 531