Reklamní firemní čokoláda z Hodonína

Poctivá ručně vyráběná čokoláda již od 100 ks

Nabízíme Vám sladký originální dárek – malosériovou ručně vyráběnou čokoládu balenou do hliníkové potravinářské fólie. Privátní čokoláda s Vaším vlastním firemním logem a grafikou na přebalu nebo v dárkové krabičce. To vše na základě tradice na technologicích bývalé čokoládovny MARYŠA Rohatec.

Široká škála příchutí čokolád. Od základní mléčné a 70% hořké čokolády rovněž mnoho dodatečných přísad.

  • Základní mléčná čokoláda
  • Mléčná čokoláda s přísadou:
    • mléčná s mandlemi
    • mléčná s griliášem
  • Základní 70% hořká čokoláda
  • Hořká 70% s přísadou:
    • hořká 70% s chilli papričkami
    • hořká 70% s lískovými ořechy
    • hořká 70% s mandlemi
    • hořká 70% s griliášem
    • hořká 70% s rozinkami

Na zvláštní přání jsme schopni nabídnout i exkluzivní belgickou mléčnou (Belcolade s 36,5 % kakaa) a hořkou (Belcolade Collection Ecuador 71%) čokoládu.

To vše vám dodá firma REPRESS, popř. pobočka COPY COLOR.

Nejžádanější balení čokolády je 100 g a 170 g

Standardně naše čokolády balíme do alobalové potravinářské folie s papírovým přebalem (150 g lesk / mat) nebo do kartonové krabičky (300 g lesk). 

Vše ve Vašich privátních obalech a značkách.  Minimální množství již od 100 ks, termín dodání cca 14 dní po schválení grafického návrhu přebalu.

Nabízené velikosti čokolád

Děláme i malé 22 g čokoládové tyčinky a luxusní sady čokolád 3×70 g v dárkové plastové kazetě.

  • 4 g – drobné ke kávě (od 1000 ks)
  • 22 g – větší ke kávě (od 300 ks)
  • 70 g – menší dárkové (od 100 ks)
  • 100 g – standardní dárkové (od 100 ks)
  • 170 g – XXL dárkové (od 100 ks)

Čokoláda s motivem pro jednotlivce

Pro jednotlivce jsme předpřipravili sezónní edice hořkých a mléčných čokolád s možností personalizovat vlastní fotografií již od 1 ks.

Proč právě čokoláda… její historie

Čokoláda začíná vlastně u kakaovníku. Theobroma cacao, takto se tento až 15 vysoký strom se zvláštními plody jmenuje, roste pouze v tropických pásmech a je hodně náročný na pěstování. Kakaovník plodí celý rok, ale hlavní sklizeň probíhá dvakrát do roka, v květnu a listopadu.  Plody rostou přímo na kmeni, mají různé tvary a hrají neuvěřitelnými barvami

Čokoládoví gurmáni nedají dopustit na klasickou hořkou čokoládu s vysokým podílem kakaa. Ale pozor – i hořkých čokolád je celá škála a zaměřit se pouze na ni neznamená jíst jen jednu určitou čokoládu. Procentuální obsah kakaa se různí (70 % je považováno za optimální), a hodně záleží na kvalitě kakaových bobů, vstupní surovina. Obecně by měla hořká čokoláda obsahovat nejméně 35 % kakaové sušiny, ale všeobecně se za kvalitní hořkou čokoládu považuje čokoláda
nad 50 % kakaa.

Ani mléčnou čokoládu však nemůžeme z elitní společnosti čokolád vyloučit, i když vzhledem k přidanému mléku  není zcela možné ocenit chuť bobů, které byly k její výrobě použity. Ale je třeba dodat, že k výrobě mléčné čokolády se používá výhradně sušené mléko, jejíž recepturu vynalezl Henri Nestlé roku 1867. Nebýt tohoto  Švýcara, neměla by dnes mléčná čokoláda takový věhlas. Jeho kolegovi, Danielu Peterovi se povedlo roku 1875 vyrobit první mléčnou čokoládu, a od té doby je Švýcarsko nejvýznamnějším výrobcem tohoto druhu. Podíl kakaové sušiny u mléčné čokolády je nižší než u její tmavší sestry, a to cca 25 %, ale za kvalitní ji považujeme až od 30 %. Zároveň musí však obsahovat 14- 25 % mléčných součástí.